Ø-jeblikke - Mellem Himmel & Hav

Husk "Ø-jeblikkene"

I løbet af et langt og hovedsagelig behageligt sommer-liv på Øen, hvor jeg i snart 60 år har boet i & på alt fra Fyrmesterboligen (Hvide Hus) til Telt- pladsen, har jeg efterhånden etableret et ret så stort arkiv med ø-fotos.

Det er der jo mange andre, der også har gjort, men ved at gennemse mine foto-minder, så fik jeg pludselig en dag/nat en uimodståeleg lyst til at "lege" lidt med de forskellige motiver/situationer for derved at tilføje dem yderligere dimensioner og/eller at fortælle en - måske skjult - øjeblikkets historie, ofte med inspiration fra anden klassisk billedkunst. Flere af billederne kan således f.eks. også ophænges i gruppe, da de sammen kan udgøre en lille fortælling eller danner et "tema"-forløb.

Det er en del af disse mine "Ø-jeblikke", som jeg så udstillede i "minimal-art" format i Palivaren i sommeren 2013 til offentlig individuel beskuelse, fortolkning og - forhåbentlig - oplevelse for den enkelte beskuer. God fornøjelse.

"Nord-væg"
"Nordvæg" #2
"Syd-øst" væg
"Syd" væg

SALG

Billederne er fotomontager trykt på lærred, opspændt og lakeret og på udstillingen vist i formatet 20x20cm til en pris på 450,- kr. pr. stk.

Værkerne kan bestilles ved henvendelse til mig på tlf. 22254988 eller på   winjak@comxnet.dk) med personlig levering i Københavns-området, eller ved køb fra min web-shop, se venligst denne. Billederne kan også leveres i 30x30cm, 50x50cm og 60x60cm. Der vil maks. blive lavet 10 stk. af hvert billede i hver størrelse, og til orientering er en del af værkerne efter sommerens udstillinger og salg ved at nå denne grænse. 

De udstillede værker kan ses enkeltvis og i stor størrelse (ved Klik på fotoet) under afsnittet "SALG af Ø-jeblikke" og på Webshop-siden. 🤩

Udsnit af udstillingen på Chr.ø Gæstgiveri efter Palivaren.

| Svar

Nyeste kommentarer

19.02 | 12:34

Dejligt værk. Er harmonikaspilleren venstrehåndet, eller har du manipuleret i den kunstneriske friheds navn? 😀kh Judy (Ryslander)

09.05 | 21:26

1000 tak for de smukke ord. Det giver jo virkelig mod på at fortsætte arbejdet, når det således er lykkedes at viderebringe intentionerne med billederne. Tak :-

06.05 | 16:14

Meget fine fotos; det er ikke kun visuelt flot, men til dels også tankevækkende. Det er et flot og kreativt arbejde, som man gerne vil fordybe sig lidt i. Bravo